dimecres, 5 de novembre del 2008

Energia positiva

Ell, en Ricardo, feia ganxo amb un bon piano a la carretera dels voltants de Benasc. Encara no el coneixiem però vam parar. - A donde vas ? -Voy a l' Aneto. -Pues nosotros también, sube con nosotros . I així va començar aquesta gran amistat, del moment precís, d'un instant. L'any 2003 vam visitar la Cordillera Blanca i en vam poguer escalar alguns dels seus espectaculars pics aconsellats per un gran coneixedor de les seves muntanyes, en Ricardo. Aquests dies gràcies al casament de la seva germana a Holanda, i d'un permis de visat, ens ha pogut visitar aquest cop ell a nosaltres. Quina merda aquesta burocràcia que posa través a les bones relacions. Nosaltres ho tenim molt bé per anar al Perú, el visat a l'aeroport. Un Peruà ho té complicadíssim per venir aqui, traves i traves per aconseguir-ne un. Total, que ens hem fet un fart de piar sobre muntanyes, escalades i nous projectes. Ganes de tornar a la Cordillera Blanca i poder escalar juntament amb ell m'han quedat quan ens em despedit.
Se però que tard o d'hora hi tornaré INCHA-ALLA!
També he pensat que si el món fos una mica més obert de ment, situacions com aquesta es podrien reproduir arreu, seria bonic no? Me'n vaig de viatge i sempre que en torno veig que la nostra societat necessita un canvi a marxes forçades, potser la crisi ens pot ajudar a recuperar uns valors de la vida que molta gent ha perdut des de fa temps. Desempellagar-nos de les falses pors que sembren societats de consum desmesurat, unir-nos més, ajudar-nos enlloc de ser tant egoistes. Deixar-nos d'egocentrismes i de fames que no porten enlloc. Ser i viure, sentir i emocionar-se ... deixar-se anar ! Viure positivament! en definitiva saber escoltar el nostre cor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina gracia veure que esteu al Borrello amb en Ricardo. Molts records a tots i especialment a en Ricardo desde aki kathmandu.
Nosaltres ja estem el grup al completo:Kim, Genis i Nuria.
D'aki poc ja marxarem cap a les montanyes. En tenim tantes ganes!
NAMASTE

Anònim ha dit...

Ep! M'ha encantat el text nois, totalment dacord. No ens coneixem nosaltres però sí ens coneixem pel Ricardo.

Salut des de Sabadell!

gerard