dimecres, 24 d’octubre del 2007

Hem fet la MOSES TOWER !!!


Hem fet la Moses Tower per la linea magica Primose diedrals. Un somni fet realitat. Una via que ens ha fet ballar el cap en mes d'una ocasio pero finalment despres d'unes hores d'escalada supervertical hem fet cim! El dia avans vam fer una bona caminada-aproximacio per Alcove Springs Trail, partint de Island in the Sky i passant enmig de grans canyons el final del cami ens va apareixer la Increibe Moses amb Zeus al costat, sota la llum de la posta de sol. Despres d un vivac amb una lluna radiant ens hem tret la son i cap a escalar. Una bona Torre que s aixeca enmig de l imensitat i tranquilitat del desert. Edu Fabrego i companyia aqui heu de venir !!!

2 comentaris:

Ramon Caralt ha dit...

Roger, amb les teves fotos la Mireia està guarnint el seu fotolog i presumint de cosí spiderman!
(www.fotolog.com/barrufina)
Vols dir que no són fotos trucades i que els cal donar mitja volta? Que, en realitat, són roques planes i que sabeu molt de fer comèdia? Si se'ls dóna mitja volta no sembla tan difícil! Sort!
Ramon

Anònim ha dit...

Tius, esteu fets uns màquines!!!
Moltes felicitats per les escalades, i per les fotos que esteu penjant... Quina passada!! Veient com us ho passeu de bé per aquí, tard o d'hora haurem d'acabar baixant cap als EEUU...

Una abraçada!

Edu