diumenge, 28 d’octubre del 2007

Polski Family

Despres de fer unes 1000 milles en direccio oest, ahir vam arribar de nou a la bay area, a marin country, al peu del mount tamalpais, a casa d'en gregor i la kaisha que altre cop ens han fet sentir com si de fet estiguessim casa nostra. I avui al mati hem pillat la furgo per anar a comprar una mica d'esmorzar i de forma incrible ens ha petat la direccio a apenes 500 peus de casa!! Dema tornen a terres catalanes en Santi i en Marc M i hem fet una mica de despedida a la POLACA ... Aqui teniu una foto de la Polski family. I el dema ningu l'ha vist!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTIC TANT CONTENTA AMB LA POSTAL!
moltes gràcies a tots!!!
Uns venen i els altres marxen... però és per pocs dies, marxem quatre mosses cap a Dinamarca a fer una visiteta a l'Olga.
Impresionanats les fotos i les escalades, ja vindria...ji ji ji
AIRUN

Anònim ha dit...

Hola xulos!si k son una passada les fotos sembla de mentida.Vosaltres tanta muntanya i jo aki tant desert si sapigues com fer-ho us passaria alguna foto pero ja ho fare per el teu mail,k aixo si k encara m'en surto.Ei kines platges, no s'acaven mai...espero k a la tornada em vingueu a fer una visita k ja estare instalada(espero)pk ara porto uns dies sense tenir res fixa ni feina...pero bueno temps el temps.Petons i allargueu tant com podeu.