dijous, 11 de desembre de 2008

Trobada d'escaladors a Amposta

Hola nois i noies,
Quedeu tots convidats a la clàssica trobada d'escalada i sopar a Amposta.
Podeu venir a la trobada (cost 0 euros) o a la trobada + sopar (cost aproximat del sopar de 25 euros, que confirmarem). Qui s'apunti al sopar, cal que ens avisi per fer les reserves. Punt de Trobada: Amposta, Restaurant XiribecsEnlace: <http://maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&msa=0&msid=112005281095856016050.00045da10317901e61c5f&t=h&z=19> Tot plegat, cau a uns 175 kms de Barcelona cap al sud. Des de Lleida mola més agafar l'eix de l'ebre fins arribar a Amposta (1 hora i poc aprox) Pels qui vingueu de més lluny, si voleu fer nit a Reus o Amposta cap problema. Aviseu abans si us plau.
Sant Carles
Roca Blanca, situada a Sant Carles de la Ràpita, a 2 kms del mar amb vistes sobre el delta, la punta de la banya i la platja de sant carles. 70 Vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt i químic. Des del V al 8a , predomina 6b/c.
Nova zona a Roca Blanca, a càrrec de l'incombustible Chapi. CaraestNovetatReduit.jpg
Paret dels diedres. 12 vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt, amb predomini del 6c. Dues vies de 3 llargs de 6c meravelloses.
Cingle del Cacac, 30 vies del V al 7a+, zona de totxos nord.
Benifallet
Serra de Cavalls, amb 20 vies de V+ a 7b de parabolt
Zones d'aventura a Mas de Barberans,
Caminates que us sorprendran per la verdor dels boscos del Port, les parets penjades i absolutament salvates, i uns cingles tan espectaculars com descompostos, incloent la paret més llarga de Tarragona (300 mts). Cal anar-hi (a veure-ho) abans de que caigui tota la paret a terra. Escalar només pels qui tingueu poques manies.
Serra de Cavalls
Zona d'alt potencial molt desconeguda a la Serra de Cavalls. Free pel futur, alguna clàssica de un a 2 llargs, algunes equipades i assequibles, una placa de 15 vies de 6b a 7b, i moltes línies impossibles de graus superiors.
Apa,
salut i ens veiem.
albert. ganxets.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

seria un plaer ensenyar-vos les vies que hi han a serra de cavalls(entre els termes de pinell de brai i gandesa).
Hi ha un sector de vies esportives pero la escola és de caire clàssic amb vies d'1 i 2 llargs des dels inicis. Desde IV fins a 6c(actualment), amb molts A's per les parets pendent's d'alliberar(o de repetir).
roger

Anònim ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,