dimarts, 15 de juliol de 2008

Tres tasses de te

Tres tasses de te es una història basada en fets reals. Ja el títol convida a parar-se davant del llibre. El te sempre ha estat present en diverses cultures. També el te ha estat testimoni de reunions i bons moments compartint aquesta beguda amb una bona conversa.
De fet, Tres tasses de te ens explica la vida de l'escalador Greg Mortenson que ha fet un gran tasca humanitaria al construir al voltant de 55 escoles el diferents indrest que podríem qualificar de perillosos.
La seva història ja és curiosa. L’any 1993 va sobre viure a un accident quan intentava l’ascensió del K2 i es va perdre a les muntanyes del Karakoram situades a l’Himalàia.
Va aconseguir recuperar-se en un poblat del Paquistan. Agraït per aquest gest va prometre als seus habitants que tornaria i els construiria una escola. Un cop llegit el llibre o bé abans podeu visitar el web oficial de l'autor del llibre http://www.gregmortenson.com/

2 comentaris:

Gemma i Eduard ha dit...

Bones Morfu!

Sempre és molt interessant llegir el teu blog, gràcies per mantenir-lo tan actiu i variat!

No crec pas que ens veiguem per festa major, ja que no tornaré de visita a casa fins per Nadal. Ens anem seguint les passes per internet, i a veure si ens veiem per Nadal per fer un bon sopar i unes bones piades.

Una abraçada!!

Edu

Anònim ha dit...

華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,
酒店經紀,
酒店工作,
酒店上班,
酒店打工,
禮服酒店,
禮服公關,
酒店領檯,
華麗夢想,
夢世界,