dimarts, 29 de gener del 2008

PERSEPOLIS

Encara no heu vist la brillant pel.licula PERSÉPOLIS de Mariaje Strapi ? Encara no us heu llegit el seu còmic? Doncs insisteixo ja que es veu que després de tots els premis que ha arribat a guanyar, ara l'han nominada als Oscars com a millor pelicula d'animació. No us la podeu perdrer. El trailer a: http://www.persepolislapelicula.es/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Holaaaa!!!! Estic llegint Persépolisssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! ups...veig que no coneixes en Sacco?¿?¿ JOe Sacco, és nord-americà,periodista de guerra a Bòsnia i Palestina. Alguns títols dels seus còmics són Gorazde, El mediador i l'obra mestra és Palestine, però costa molt de trobar en castellà i està en anglès americà amb un pilot de d'argot, però paciència i s'acaba entenent! Salut!

morfu ha dit...

Ei anònim, tinc unes ganes boiges de llegir-me alguna cosa de Sacco. He entrat alguna web buscant informació i l'autor promet. miraré de comprar-me Palestine per la red.
Gracies per aconsellar-me!

Anònim ha dit...

Si et compres Gorazde també està molt bé!!!! Aps...i ja veient la teva bibliografia et recomano El espejismo humanitario, d'en Jordi Raich, està a la biblio de Vic! Saluteeeeee!!!