diumenge, 23 de desembre del 2007

Còmic

Enfrentar-se a la muntanya, escalar, fer pics, ... no només és el reflex per l'alpinisme, sinó una metàfora de la mateixa vida. "la cumbre de los dioses" és la épica història d'uns homes i el seu instint de superació dels seus propis limits. Un còmic que ens atreparà ! Estil mànga alpi.
Edició original: Kamigami no Itadaki Vol 1 JAP. data de edició: juny del 2007 Guió: Yumemakura Baku Dibuix : Jiro Taniguchi Color: blanc i negre 328 pags.

dijous, 20 de desembre del 2007

difusionsFANTASMES


Ei companys !!! no us podeu perdre els videos dels nostres companys MINGU i TRISTRAM. Ells són tot el poderio de DIFUSIONS FANTASMES. Aquí en va un ING ING ara fa 10 anys ! la segona part a http://es.youtube.com/watch?v=TARSBKasrk4 i si en voleu més no dubteu en CLICKAR l'enllaç nou "difusions fantasemes" a la secció LINKS.

dimarts, 18 de desembre del 2007

Trobada escaladors/es AMPOSTA

Com cada any per aquestes dates a les terres de l'ebre, s'ha celebrat la emotiva i gran trobada d'escaladors i escaladores. I com ja comença a ser havitual no hi podiem faltar ! o sigui que ens hem sumat al bon amibient que es respira a les terres del sud. Escalant primer a la Roca Blanca i llavors sopar a base de bon peix i arròs al delta de l'ebre. Hem volgut allargar l'estada fent parada als Ports de Beseit i a lo Matarranya. Al final el fred i la neu ens han fet fora.

dijous, 13 de desembre del 2007

dissabte, 8 de desembre del 2007

Temps era ... ?

Temps era templa ! templa era temps ! les coses avançaven lentament, la humanitat no tenia pressa. Però templa no era templa i el temps passava volant (això deien). O sigui que l'existència havia traspassat la frontera de la ciència. La ment present, el cos abscent, reflexos profunds ! però poc contundents. Temps era temps, minut a minut, segon a segon ... no importa. QUE FLUEIXI LA MENT !!! Avui he vist com de petits ens podiem emocinoar per les coses simples, perquè la vida no pot seguir així? la compustura no és escultura, l'estructura ens atura. Si es aixi, per què il.lusions ???

dimecres, 5 de desembre del 2007

Via ATREPARTS !!!

Vaya fierus !!! Furri, Toti i Cruells ENHORABONA això pinta molt bé però molt dur també. No val a badar a la que et distreus una mica els climbers machines ja en tenen una de nova preparada. I tela Manela! d'aixo se'n diu tibar-li fort o sigui que em sembla que avans de probar aquesta altre delicia de la Roca Alta ens haurem de rodar fort sino ens hi podem quedar ben ATREPARTS !

dilluns, 3 de desembre del 2007

Emocionat !

Hem passat uns dies encantadors , amb una gent encantadora! En Grzegorz i la Kasia els nostres germans polacs. Els nostres protectors ! Sense ells aixo hagues estat diferent. Ahir vam fer un sopar despedida molt emotiu i avui al mati emocionat em despedia d'ells i de California. Aixo si, he mirat enrere ! senyal que la promesa esta pendent. Potser al TATAR a les muntanyes Poloneses, potser altre cop a les Rockie Mountains. De ben segur que ens retrobem un lloc o altre per tornar a compartir bons paisatges, bones escalades, bones muntanyes ... BONS RECORDS !!!