divendres, 16 d’octubre del 2009

Bones vibracions

Bones vibracions arribades des de India, Montrebei i Torelló. Són tres mails de bons amics. Mails que t'il.lusionen, i que t'ajuden a mirar endevant. En aquest cas en Quim i la Miri que estan fent una ruta amb una moto vespa per India i Nepal, en Marc Vilaplana que ens obsequia amb una nova via a Montrebei i en Mingo i en Tristram de Produccions fantasmes que ens obsequien amb un nou curmetratge.
"Hola nen!!! Com va tot??? Aqui estem anat per entremig d aquests indis que estan locos!!! Ara som a Varanasi on fem un petit parentesi dons portem un ritme amb la motot que pa que!! Sobrepassem els 2000Km... Es aviat dit!!! La veritat es que les motos GP al nostre costat...aficionats!!! La calor apreta bastant pero amb la moto estem de collons i refrigerats per aire!!!... ara despres d aquests dies diem: sort que varem pillar la moto!!! Ens ha donat una llibertat increible, no portem ni rellotge, i anem on i quan volem anar!!! A ritme solar pero a diferencia quan el sol surt a casa, els indis fa hores que volten...pero nosaltres tambe anem mes cansats. Ara anem direccio al Nepal i ens queden pocs dies per disfrutar de la moto!! Ja la trobem a faltar!!! pero ens diuen que al Nepal s ha de pagar pagar i pagar...i que la moto surti altre cop!!! Aixi es que mirarem de vendre-la abans inchala!!! Si no pensem que podriem fer una ofrena al Ganges.... Ei!! que vagi tot molt be!! Per cert, molt contents per vosaltres i la vostra fita aconseguida, sou uns megacraks!!!Records i fins aviat!!!"
"Hola Morfu!! Segur que vas acumulant energies i a la tornada tindras mooooltes ganes d'escalar i tambe de noves opertures!!!! He passat tres dies a Montrebei continuant el projecte. Esta sortint una via super guapa!!! tela!! ni jo m'ho crec!!! Bueno segure que hi ha molt "d'amor de padre" pero sembla un regal!! tela quina passada de roca! a cada tram que sembla massa dificil apareix un foradet o una regleta... Estic molt il·lusionat!! Es per aixo que espero arribis amb ganes aperturistes perque tenim la via Iron Dalle de Font Freda pendent; ja l'hi vaig dir a en Cisco i crec que podriem fer un bon equip operturista!!!!"



i el curmetratge ....
Tres impressions que m'han fet molt feliç !
Salutacions des de la terra Austral.