dissabte, 29 d’agost del 2009

PAL ALES

Cervesa Pale Ale !!! mmmmmmm, Amargor notable i gran intensitat d'aroma, mmmmmmm, Sabor suau de cereal i afruitada gracies a la contribució del blat de malta, mmmmmmm, cos mig i espuma lleugera , glup ...glup ... glup !!! Durant la decada de 1790 va sorgir la PALE ALE (IPA), va ser el resultat de grans esforços cervesers britànics per superar un gran problema. Durant els primers anys del segle XVIII la cervesa no aguantava be els grans viatges pels oceans, especialmet en climes càlids. Aquests ambients feien que la cervesa es tornes caduca i agra ... eus aqui el sabor tant caracteristic que té !!! si apareix una Pale Ale a la vostre vista, PROVEU-LA !!!


diumenge, 9 d’agost del 2009

BROAD PEAK 2009

L'expedició gironenca al Broad Peak han fet cim ! Són els Himalalts una bona colla d'amics apassionats a la muntanya. Moltes felicitats per la vostra màgica ascenció! En aquesta ocasió en Quim Roses un amic de tota la vida en formava part, o sigui que, espero que segueixis somiant amb la teva estimada Himalaya i ens puguis explicar les teves aventures plenes de saviesa. Una forta abraçada allà a on siguis !!!

"A llarg termini els homes només encerten allà on apunten. Per això, encara que a curt termini hagin de fallar, seria millor que apuntessin a un lloc alt."
- H.D.Thoreau

http://www.himalalts.net/

fisurejant entre placa i placa

Passar uns dies d'escalada amb bons amics i bones vies es la via directa de la felicitat de qualsevol escalador, a més si per coses de la vida, portes uns dies sense fer-ho aquest estat s'accentua. Amb en Page, en Cruells, en Cisco, la Marta, l'Eli ... hem passat uns dies de granitu a la vall de Boi. Una carregada de good vibrations i per que no amb en Cruells una cordada ensigalada, i fent la via del Iuio m'ha fet passar por de veritat ! je je je
Ja torno a ser lluny de casa, treballant però amb la millor birra del món !!!