dilluns, 8 de juny del 2009

el Rugbi català GUANYA !!!

La USAP de Perpinyà s'ha proclamat campiona de la Lliga francesa de rugbi, una fita que no aconseguia des del 1955, ni més ni menys, després de derrotar en la final el Clermont-Ferrand per 22-13. Tot i començar perdent i i arribar al descans amb un inquietant 6-10 en contra, la USAP ha fet un inici de segona part fantàstic en el qual ha basat la victòria. En un tres i no res ha remuntat el marcador i s'ha col·locat ràpidament al davant. El 22-13 final ha fet esclatar d'alegria els 20.000 aficionats catalans que hi havia a l'Stade de France.

QUE VISQUI CATALUNYA QUE VISQUI EL RUGBI CATALÀ !!!

dijous, 4 de juny del 2009

èpoques ...

De vegades, tot és més fàcil del que sembla ... de vegades falta que passin coses al nostre voltant, a la nostra vida ... llavors actuem de la millor manera per començar un nou demà. És que canviar és conéixer. Trencar amb la nostra monotomia, a vegades, pot ser difícil però sempre gratifica. Així es la vida, aquest cumul de coses que ens pasen dia a dia, i quan ja no passen ella se'n va volant ! i queden els records dolços. Fem-ho fàcil . Vivim ! siguem feliços !

Sudafrica free


Costa veure cordades com aquesta lliberant vies de compromís. Els Belgues hi tornen amb els seus red points al Paine. Si primerament ens van sorpendre superant les dificultats de Riders of storm (patagonia dreams), ara hi tornen amb Surafrica free. Simfonia vertical lliure portada amb molta armonia ! no us perdeu els seguent enllaç on hi trobareu una bona teca de fotografies d'aquesta nova ascenció. L'escalada es bella ! http://www.nicolasfavresse.com

dilluns, 1 de juny del 2009

Lago di Garda - Arco


Tot aprofitant els bons dies que ens ofereix la primavera i que estem a Italia treballant de temporers. Hem aprofitat per anar a descobrir i tastar l'escalada del sud de les Dolomites. Al Lago di Garda (Arco, Paretis de Sarga) rodejat de petites, grans i majestoses parets i milers de vies de tots els graus i gustos. Amb bons amics de feina ! que més es pot desitjar? sí ! més dies de festa i escalada, je je je !!! Tornerem, si més no a casa d'aqui una setmana !