dimecres, 22 d’abril del 2009

Qatar : molts diners per no res

Sort n'hi ha que les coses més maques i màgiques de la vida no es poden comprar amb diners. N'hi ha que en tenen molts i no tenen res ... sempre sol passar ! Viuen en murs i imperis de formigó protegint i patint que el seu fals imperi no sigui perpetuat ... cada cop volen més seguretat i cada cop són menys lliures ... i es que: la vida te da sorpresas sorpresas te da la vida aiiiiii ...

dijous, 16 d’abril del 2009

la primavera ...

Que bonica que es la primavera... La força de la natura es rebela un any més amb força ! i es que anar a donar una volta pels cingles i muntanyes que tenim a la comarca omple, rejoveneix, i ens carrega d'energia ! quin luxe tan apreciat que tenim tots al nostre voltant, quina verdor per les notres retines.I es a l'abast de tothom, només fa falta saber disfrutar del moment i del lloc !
que l'alegria se'ns encomani !

dijous, 2 d’abril del 2009

en Santi ens obsequia i diu : Per fi un respir per Savassona! Aquesta darrera setmana no ha parat de ploure i el que per nosaltres és mal temps per escalar, fer bloc o simplement anar a passejar-hi, per Savassona és més que bon temps: temps per reposar de nosaltres, temps per regenerar-se... Jo dic : no deixeu de visitar el blog http://freakfaktory.blogspot.com/ us sorpendrà !!!