dimarts, 10 de febrer del 2009

Dilluns feliços !

Tots els caps de setmana podrien ser com aquest. M'entens? és aixecar-se el dilluns i ser el més feliç del món,  l'efecte Montrebei combinat amb la companyia de bons amics escaladors. Es que escalar és massa ! El dissabte vam estar a la Roca alta el temps ens va acompanyar i les vistes eren espectaculars, fins hi tot al fons del paisatge s'hi apreciava ven blanc el Matagalls, això si, davant seu Montserrat i als peus tota la plana de Lleida. Hi vam fer La Turpial i uns llargs de la Nabo de Pavo amb en Vilaplana. La primera (turpial) semiequipada amb algun llarg petat al principi però amb unes plaques brutals al final de roca excepcional. La segona (els 2 llargs), equipada amb parabolts. Després d'aquest bon regust de roca i de piar com condemnats al bar d'en cirera ha sortit el tema Montrebei. I només ha estat fer el petit comentari amb en Cruells;- podriem anar-hi farà bon temps? - M'has alegrat el dia m'ha dit! i jo que encara no sabia com les havia deixat anar, que al final també m'hi he tirat de cap.  
Hem passat una nit de vent huracanat però ja teniem el material fet perquè no hi hagués el menor dubte. Anavem a la Globeros en Alaska, pel fred que fotia el mati em triat una bona via, si més no pel nom i pel grau 6c+oblig. Bé, sense tacte a les mans  al principi. De conya al mig amb el solet, i cap a dalt ens ha començat a fer vent. Una via molt guapa ! on has de tibar-li a tots els llargs, amb una roca excepcional ! i perfecte per estrenar la temporada 2009 a Montrebei. 
 

1 comentari:

marsi ha dit...

Ei bones de nou!

Ja vaig veure la vostra piada al Torres... chapeau!!! Naltres vam dormir al paller, voliem fer-ne alguna per Catalunya pero el fred i les cervesses van canviar el destí direcció Cap del Ras. Al matí vam anar a xafardejar al Prat i vam veure una parella de francesos que em sembla que anaven a la Torrades amb all i després vaig veure una frago a la zona on vam fer la castanyada... devieu ser vosaltres!

aquests d'osona aneu valents!!!

Marsi