dimarts, 23 de desembre del 2008

bona terra !

Qui ha dit que els temps de canvi no poden ser de millora? Jo almenys prefereixo pensar així. L'estabilitat està bé, però també acomoda i atrofia. Agafem la nostra bicicleta i no ens parem de bellugar sino perdrem l'equilibri i caurem! així es la vida. Doncs per aquests dies del supusat final d'any, va bé fer una mica de cami enrera i mirar per on ens hem mogut, quina traçada hem fet, si hem tingut un bon destí. D'aquesta manera lluitem, combatem, passem l'arada si fa falta i comencem a sembrar el que serà el proper 2009, per recollir millors fruits . Res, que sigueu vosaltres mateixos, que sigueu molt feliços !!!
Una forta abraçada !
morfú.

dilluns, 15 de desembre del 2008

néix OSONA ESCALA

Néix Osona Escala. Un projecte projecte ambiciós per explicar com és viu l'escalada a la nostra comarca. S'ha creat un blog on hi trobareu tota la informació per poder-hi col.laborar; la vostra col.laboració és essencial perquè el projecte tingui cara i ulls. Us animo a participar-hi ! El blog és el següent : http://osonaescala.blogspot.com/

Postal pro-hivernal


dijous, 11 de desembre del 2008

Circ Ozó - Emocionar-se de veritat

Ja fa tres anys que el Circ Ozó es va instal.lar a Sant Bartumeu per poder desenovolupar una de les arts esceniques més màgiques que existeixen, el circ. Després de 3 anys de feina i assajos, ahir en una representació gratuita per tota la gent del poble ens van presentar el seu nou espectacle ICARI. El public totalment entregat al circ va vibrar durant les dues hores d'acrobacies, pallassos i piruetes. LLARGA VIDA AL CIRC OZÓ! Us recomano aquest espectacle que podreu tenir l'ocasió de veure'l en alguna de les ciutats i pobles del nostre pais. Per més informació visiteu la seva web : http://www.circozo.com/

Trobada d'escaladors a Amposta

Hola nois i noies,
Quedeu tots convidats a la clàssica trobada d'escalada i sopar a Amposta.
Podeu venir a la trobada (cost 0 euros) o a la trobada + sopar (cost aproximat del sopar de 25 euros, que confirmarem). Qui s'apunti al sopar, cal que ens avisi per fer les reserves. Punt de Trobada: Amposta, Restaurant XiribecsEnlace: <http://maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&msa=0&msid=112005281095856016050.00045da10317901e61c5f&t=h&z=19> Tot plegat, cau a uns 175 kms de Barcelona cap al sud. Des de Lleida mola més agafar l'eix de l'ebre fins arribar a Amposta (1 hora i poc aprox) Pels qui vingueu de més lluny, si voleu fer nit a Reus o Amposta cap problema. Aviseu abans si us plau.
Sant Carles
Roca Blanca, situada a Sant Carles de la Ràpita, a 2 kms del mar amb vistes sobre el delta, la punta de la banya i la platja de sant carles. 70 Vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt i químic. Des del V al 8a , predomina 6b/c.
Nova zona a Roca Blanca, a càrrec de l'incombustible Chapi. CaraestNovetatReduit.jpg
Paret dels diedres. 12 vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt, amb predomini del 6c. Dues vies de 3 llargs de 6c meravelloses.
Cingle del Cacac, 30 vies del V al 7a+, zona de totxos nord.
Benifallet
Serra de Cavalls, amb 20 vies de V+ a 7b de parabolt
Zones d'aventura a Mas de Barberans,
Caminates que us sorprendran per la verdor dels boscos del Port, les parets penjades i absolutament salvates, i uns cingles tan espectaculars com descompostos, incloent la paret més llarga de Tarragona (300 mts). Cal anar-hi (a veure-ho) abans de que caigui tota la paret a terra. Escalar només pels qui tingueu poques manies.
Serra de Cavalls
Zona d'alt potencial molt desconeguda a la Serra de Cavalls. Free pel futur, alguna clàssica de un a 2 llargs, algunes equipades i assequibles, una placa de 15 vies de 6b a 7b, i moltes línies impossibles de graus superiors.
Apa,
salut i ens veiem.
albert. ganxets.

Mercat mediaval de Vic

Un mercat per vendre botifarres a la gent de Barcelona !

dilluns, 1 de desembre del 2008

2 vies per treure'ns el fred


Dues vies que ens faran escalar de valent. Una l'haurem de reservar de cara a la primavera si es que estem prou forts. Vaja, val estar la pena tindre-les en comte, són de bons aperturistes.


mor Mikel Laboa

Txoria txori
hegoak ebaki banizkioneria izango zen,
ez zuen alde egingo
baina honela, ez zen gehiago txoria izango
eta nik, txoria nuen maite

Si l'hi hagués tallat les ales hauria set meu, no s'hauria escapat.
Però així,hauria deixat d'ésser ocell.
I jo...Jo el que estimava era l'ocell

Avui ha mort Mikel Laboa, un dels grans en la lluita cap un món millor. Avui i sempre el recorderem amb les cançons que ens ha deixat. Seguirem lluitant per ser més lliures !