dimecres, 7 de maig del 2008

Cicle de Projeccions


Bé, us informo de que tornem a fer la projecció del video d'escalades a Mali. Per qui no l'hagi vist. Tindrà lloc divendres dia 9 a les 21:30h – Biblioteca de Taradell. Projecció de “Roots, Rock, Climbing, Anar a escalar a Mali amb furgo”de Roger Morfulleda i “Escalada al Castell d’en Boix” de Santi Verdaguer. Per veure'n alguna foto clikeu a FOTOS TOUR ÀFRICA
Organitza: CET en el XIV Cicle de Projeccions.

diumenge, 4 de maig del 2008

La Tropa

És la TROPA que més galopa! Feia dies que no feia una visita al local d'assaig dels musicu-amigus del gornal. I tela, com s'espavilen ! Una gran banda que fa vibrar, una colla d' amics que viuen la música amb sentiment i alegria , i això es nota i molt! En constant evolució permanent. He disfrutat molt amb el seu repartori i posats a fer els hi tret algunes instantànies. Les podeu veure al següent enllaç : LA TROPA i que la bona música i el bon ambient no decaigui mai !

divendres, 2 de maig del 2008

Bones Vibracions

A partir d'ara disposareu d'un enllaç amb molt bones vibracions. Una acadèmia ràdio internet amb les millors sessions i sets dels diferents col.lectius d'arreu. De drum'n'bass, Reggae, Dub-step ... i molts SOUNDS-systems ! A destecar les de SOUL JAZZ RECORDS , entre molts d'altres. Só molt poderós ! Apunteu-vos l'enllaç:
http://www.redbullmusicacademyradio.com/