dijous, 11 de desembre del 2008

Trobada d'escaladors a Amposta

Hola nois i noies,
Quedeu tots convidats a la clàssica trobada d'escalada i sopar a Amposta.
Podeu venir a la trobada (cost 0 euros) o a la trobada + sopar (cost aproximat del sopar de 25 euros, que confirmarem). Qui s'apunti al sopar, cal que ens avisi per fer les reserves. Punt de Trobada: Amposta, Restaurant XiribecsEnlace: <http://maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&msa=0&msid=112005281095856016050.00045da10317901e61c5f&t=h&z=19> Tot plegat, cau a uns 175 kms de Barcelona cap al sud. Des de Lleida mola més agafar l'eix de l'ebre fins arribar a Amposta (1 hora i poc aprox) Pels qui vingueu de més lluny, si voleu fer nit a Reus o Amposta cap problema. Aviseu abans si us plau.
Sant Carles
Roca Blanca, situada a Sant Carles de la Ràpita, a 2 kms del mar amb vistes sobre el delta, la punta de la banya i la platja de sant carles. 70 Vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt i químic. Des del V al 8a , predomina 6b/c.
Nova zona a Roca Blanca, a càrrec de l'incombustible Chapi. CaraestNovetatReduit.jpg
Paret dels diedres. 12 vies de 1 a 3 llargs equipades amb parabolt, amb predomini del 6c. Dues vies de 3 llargs de 6c meravelloses.
Cingle del Cacac, 30 vies del V al 7a+, zona de totxos nord.
Benifallet
Serra de Cavalls, amb 20 vies de V+ a 7b de parabolt
Zones d'aventura a Mas de Barberans,
Caminates que us sorprendran per la verdor dels boscos del Port, les parets penjades i absolutament salvates, i uns cingles tan espectaculars com descompostos, incloent la paret més llarga de Tarragona (300 mts). Cal anar-hi (a veure-ho) abans de que caigui tota la paret a terra. Escalar només pels qui tingueu poques manies.
Serra de Cavalls
Zona d'alt potencial molt desconeguda a la Serra de Cavalls. Free pel futur, alguna clàssica de un a 2 llargs, algunes equipades i assequibles, una placa de 15 vies de 6b a 7b, i moltes línies impossibles de graus superiors.
Apa,
salut i ens veiem.
albert. ganxets.

1 comentari:

Anònim ha dit...

seria un plaer ensenyar-vos les vies que hi han a serra de cavalls(entre els termes de pinell de brai i gandesa).
Hi ha un sector de vies esportives pero la escola és de caire clàssic amb vies d'1 i 2 llargs des dels inicis. Desde IV fins a 6c(actualment), amb molts A's per les parets pendent's d'alliberar(o de repetir).
roger