dijous, 29 de novembre del 2007

Snif Snif Snif !!!

Aquestes son les eines de treball que ens han tingut entretinguts durant tres mesos d'escalada. Els nostres amics, els friends, el nostre climbing gear, l'estimada ferralla. Amb ella resseguint linees de somni, fisures exactes. Tot recordant els bons moments que hem passat , aixo ja se'ns acaba, almenys per un temps, ja que de ben segur tornarem ! Ara es moment de preparar motxilles jo cap a casona i en Vilaplain cap a terres mes calides. Se'n va a Costa Rica a passar-hi l'hivern i a surfejar-ne les seves famoses onades. Seguirem somiant, il.lusinant-nos de nou , camuflant-nos dins del nostre mon tot buscant l'eterna felicitat !
hem publicat mes fotos al segon album "USAdos"

diumenge, 25 de novembre del 2007

San Fancisco AGAIN

Ja tornem a ser-hi ! hi hem aprofitat per crear un altre album de fotos aquest es diu USAdos (estem als USA i som dos, je je je ). Hi ha un recull de fotos d'escalades Californianes del sud. Tot i que d'aqui a uns dies hi hauran mes fotos de moment en podeu fer un tastet. Avui ja comenco a contar els dies que hem queden amb els dits de la ma ! el dia 3 agafo l'avio i els patraus i cap a casona.

dissabte, 24 de novembre del 2007

NEEDLES PARADISE

Si vas al sud de California escolta be el que et direm : Hi ha un petit paradis camuflat dins d'un parc nacional anomenat Sequoia. Tan camuflat que costa de veure degut a l'altura dels seus arbres. Despres de seguir per una carretera muntanyosa plena de zig zaks t'hi pots plantar uns quants dies. Aixo si, prepara't per bones aproximacions i escalades salvatges, solitaries i super verticals. FISURAQUES AMB UNA ROCA EXEPCIONAL !!! Benvinguts al NEEDLES PARADISE ! Nosaltres hi hem estat una setmaneta fent/ne d'intenses fins a quedar ben rebentats, suposo que es el que tocava ja que aquest viatge (parlo per mi,morfu) se'm esta acabant. Potser a les needles ha estat l'ultima, tot pensant quan hem tornaria a posar els guants protectors de l'escalada americana. Be, pero encara queden dies i segur que algo caura!


morfu ---

brum brumm ... !!!

Brum brum brum brrrrummmmmmmm ..... merda !!!! la furgo ens ha quedat encallada, per no dir plantada a les terres de Josua tree ! potser ahir a la nit amb les birriquis de mes que ens vam beure no ens vam enterar on ens posavem ( a mes feia baixada). I ha estat aquest mati un cop serens que ... l'hem ben encallada ! despres d'una bona estona i de la bona voluntat d'una cowgirl (que ens ha deixat pala i fusta). Brumm brummm brummmmmmmmm ... la furgo ja torna a tirar !

dijous, 15 de novembre del 2007

Joshua Tree

Joshua es el paradise dels bloqueros. Esta enmig del desert california , son tot d aqulles de granit de poca altura , que formen un laberin una mica perdador i temptador.LA TERRA DELS INDIS. Trobar les vies al principi es fa una mica fatigos i desmotivador pero al final hi hem pogut escalar molt bones vies de TRAD CLIMBING tot gastant els friends de bona manera! Hem conegut un veteranu i ens ha aconsellat que anessim a les Neddels de California que ara n era la temporada, aixo es mes al nord. O sigui que avui mateix hi fem rumb a provar mes sort . De fet ja les conec i vam estar amb l'Edu ja fa 8 anys i el lloc es magnific, ara nomes haurem de mirar que no ens fagui gaire fred

Takitz & Suicide

Hola que tal de nou! Amb la furgo arreglada de nou hem fet direccio cap el sud de California en busca de noves parets. Hem estat a takitz Suicide una agulla de granit d'uns 150 metres dalt mes o menys . Situada a 2500metres d alt. La veritat es que aixo no es ni molt menys com les fisures de Utha. Una mica descepcionats hem fet tres dies d'escalada i un de boulder fins que hem decidit probar sort direccio a Joshua Tree. Tambe tot buscant temperatures mes calides!

dilluns, 5 de novembre del 2007

Crunchy's Art !

Crunchy's Art connection !!! The climbing power snack

BONES NOTICIES !

Avui hem rebut bones noticies de bons amics es tracta de la Montse i l' Edu que ens deien :

"Hola amics, El dia 5 de novembre va néixer la nostra filla Naia. Va pesar 3800 grs i és una nena tranquil·la i saludable. A diferència del seu germà, ella dorm, menja i és de fàcil conformar que és el que han de fer els nens."

DONCS MOLTES FELICITATS !!!

dissabte, 3 de novembre del 2007

Utah - 3era entrega de FOTOS

Mes fotos a l'album USA TODAY! Aquest cop i per acabar la primera part del viatge, una part viscuda amb en Santi, Marc Muntanya, Marc Vilaplana i jo mateix en Morfu. Utah terra de fisures i de grans canyons. Indian Creek, Canyonlands, Desert Towers ... L'inmensitat del desert conjugada amb la pau que ens dona !

Castro Street

Castro Street es el barri Gay de San Francisco. Aquesta tarda l'hem visitat. La gent del Castro viu l'amor ple, lliure i sense perjudicis. Viu a contracorrent d'una societat de vegades massa poc laica. El seu barri es un mon a part, un mon que s'han creat ells mateixos, que de vegades tan mateix sembla un guetto, on fora d'aqui tota la llibertat que es mareix una persona per decidir sobre la seva vida sexual s'esvaeix fora de les seves propies fronteres. Un fals miratge tanmateix. M'agradaria trencar amb els guettos i que la llibertat d'expressio s'expandis arreu de mon! sense perjudicis!

2ona entrega - Fotos Nevada Rocks


Hola amics i amigues ! Ja hem publicat les fotos de Red Rock's al l'album "USA TODAY" esperem que les disfruteu ! Salut i a tibar-li fort. Ah ! ens agradaria saber com van i com van anar les vostres escalades. Les Dolomites dels mazquines Sole Bro ? Montrebei ? i els ponts i palanques ?

Live in San Francisco

Ja tenim la fugo arreglada !!! ens havia saltat un cargol de la direccio que ens tenia ben encallats rumiant el rumb a seguir. Pero, despres de la mogudilla la chevy ja torna a rodar ! Aquesta setmana no ens hem pas quedat massa quiets. Primer despedida d'en Marc i en Santi. Llavors furgo amunt i avall buscant solucions. Runing Runing pels boscos de San Rafel, Climbing Climbing a un rocodrom de San Marin, Mountani Biking, Cisming ... hem pogut posar-nos en forma i tot !!! Al final no podem vendre la furgoneta perque els papers del canvi de nom del primer propietari encara s'estan tramitant, tenen un periode de 90 dies per tramitare-els a la DMV (una especie de Trafic a l'americana) son els dies que podem circular legalment. O sigui que dilluns emprenem de nou el Climbing Trip cap el sud de California altre cop amb la Chevy, creuant els dits, tocant fusta i ferro!