diumenge, 15 de juliol del 2007

HAIMA KANDAL PARTY

Hola que tal! ja hi tornem a ser, s'acosta la Festa Major de Torelló. Com cada any l'ultima setmana de Juliol i fins a primer d'Agost. Aquest any hi muntem un sidral durant els dos dies de concerts i zona amorfa; hi fem un tercer espai dedicat al reggae, dub i drum'n'bass.Obrirem a partir de la tarda fent d'angüent de ressaques i escalfant motors preparant la festiki de la nit.
US MANTINDREM INFORMATS! www.deixebles.org

Cada color, una aroma

Cada color, una aroma;
cada aroma, un record bell;
cada record, una passa;
cada passa, un nou intent.
Colors, aromes, records, passes;
cabdell de nafres prou vell.

dijous, 12 de juliol del 2007

A la merda amb els polítics!


Que no ens vinguin pas amb el rollo de fer pais aquests putus polítics! Només miren d'omplir-se les butxaques tant com poden, el màxim de ràpid possible i el medi se'ls en hi en fot, això si, se'n omplen la papada . Què està passant amb el territori? Primer la MAT (linea molt alta tensió), llavors la presa de Montrebei, les pistes d'esqui i el complèx per millonaris a la Vall Fosca, prohibir vivaquejar a la Vall de Boí (per no dir totes les valls) d'altre banda Baqueira Baret segueix ampliant pistes, el nou trasvassament de l'ebre cap a les terres de Barcelona i un llarg etc... Per no parlar de porcs, purins i merda industrial. Usurpadors de sang freda i de calé llarg! Aquesta classe de gent només se'ls hi pot desitjar el pitjor! sort n'hi ha que tard o d'hora tot passa factura !!!

Còmic - Estigmas


Què li espera a un home que es lleva al matí amb llagues de sant a les mans?El protagonista de estigmes es un home fort, i per això precesament serà ell l'elegit. Haurà d'experimentar a flor de pell ser diferent de tots els demés ... un bon còmic ! a més Lorenzo Mattotti és un gran artista de l'il.lustració. http://www.mattotti.com/

dilluns, 9 de juliol del 2007

Parlant d'arbres

Per si bufen tots els vents,
per si les màscares de primavera
indueixen paranys i miratges,
vull tenir el cor d'una savina.
Llast de fusta morta, nua,
el gest del dolor precís,
la forma impossible.
Per abocar-me als meus cingles
en tinc prou de batre
tot el meu temps
a l'espai de la possibliltat,

a l'oreig de la valentia,
i al capdevall
omplir un cul de sac,
tan migrat,
tal lleuger ...

divendres, 6 de juliol del 2007

GORA ST FERMIN!


Avui a les 12 del migdia després de l'esperat xupinasso han començat les festes de San Fermin. Les podeu seguir al seguent enllaç, es la web del conegut Mikel Urmeneta (de kukuxumusu).

diumenge, 1 de juliol del 2007

Còmic - Aya de Yopougon

Quan parlem d'Àfrica ens venen al cap tota mena de tòpics, l'aventura (casi sempre en un to colonialista), la guerra, la fam, el sida o els cayucos. D'altre banda, millons de persones viuen al continent negre un dia a dia sense tantes emocions; un dia a dia que no s'allunya tant del que es pot viure en altres ciutats del món. I és que els joves de Ouagadougo o Abidjan viuen en pau i tenen prespectives semblants als joves de Paris o Barcelona. Això és, prescisament, el què volen fer-nos veure Marguerite Abouet i Cément Oubrerie en el seu primer còmic. Aya de Yopougon.


la màgia del CAPGRÓS!

El món fantàstic dels CAPGROSSOS! Un món popular plè de fantasia. Es que de capgrossos n'hi ha per triar i remanar. Ja saps quin capgrós et pertoca? Que visquin les festes populars!!!