dilluns, 3 de desembre del 2007

Emocionat !

Hem passat uns dies encantadors , amb una gent encantadora! En Grzegorz i la Kasia els nostres germans polacs. Els nostres protectors ! Sense ells aixo hagues estat diferent. Ahir vam fer un sopar despedida molt emotiu i avui al mati emocionat em despedia d'ells i de California. Aixo si, he mirat enrere ! senyal que la promesa esta pendent. Potser al TATAR a les muntanyes Poloneses, potser altre cop a les Rockie Mountains. De ben segur que ens retrobem un lloc o altre per tornar a compartir bons paisatges, bones escalades, bones muntanyes ... BONS RECORDS !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei nois!

Ja ens sap greu que hagueu acabat aquest "climbing trip", que ens heu acostumat a unes fotos impressionants!!

Moltes felicitats per totes les escalades que heu fet, i moltes gràcies per compartir-les amb els que (de moment) no hi hem anat mai a aquest paradís de roca. Els blogs i les fotos han estat genials durant aquests 3 mesos!

Una abraçada ben forta, i moltíssima sort amb el que feu a partir d'ara, sigui a casa o a Costa Rica! Per cert Vilaplain, si busques temperatures càlides, NO ens vinguis a veure, que fot 2 setmanes que estem a màximes de -15ºC i mínimes de -27ºC, i la previsió no indica que la cosa hagi de canviar...

Salut!